Volg Sabores op Facebook!

Over Sabores

Sabores -De smaak van kwaliteit-

Sabores is spaans voor smaken.
Over smaak valt niet te twisten, maar over kwaliteit wél. Sabores staat dan ook voor kwaliteit, smaak en passie voor mooie, gezonde en hoogwaardige producten uit de natuur.
Kwaliteit begint in de boomgaard of de wijngaard. In de regio Matarraña zijn deze olijf- en wijngaarden nog omgeven door ongerepte natuur. Onze producenten hebben oog voor deze prachtige natuur en gaan hier respectvol mee om. Zo werken wij er samen aan, u via de kortste weg een top product recht uit de natuur te leveren!

Wij importeren onze olijfolie, wijn en delicatessen uit een relatief klein gebied dat we goed kennen. Daarnaast kennen we onze producenten ook persoonlijk en gaan we samen voor alleen het allerbeste. Dit resulteert in de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Klantvriendelijkheid en service staan bij Sabores hoog in het vaandel. Mede door ons persoonlijke contact met zowel producent als afnemer behoort Sabores niet tot de massa. Tot de massa behoren, dat past niet bij ons en niet bij onze producten. Onze producten verdienen een eindgebruiker met passie voor smaak, oog voor kwaliteit en een liefde voor de natuur zodat ze een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit die de eindgebruiker beoogt.

Wie ‘is’ Sabores?
Mijn naam is Nelleke, geboren en getogen in het Zeeuwse. Op 24 jarige leeftijd ben ik geïmigreerd naar Spanje, waar het uiteindelijk allemaal is begonnen. Aan het eind van een renovatieproject van 10 jaar in Spanje was het voor mij tijd voor een nieuwe onderneming, een nieuwe uitdaging.
Iets nieuws opzetten, zelf ondernemen, een mooi product in- en verkopen en dit alles in eigen hand hebben op een manier die bij mij past. Dat wilde ik. Dat het olijfolie en van hoge kwaliteit moest zijn stond vast. Als olijfolie en wijn liefhebber, houd ik van de prachtige streek waar ik destijds als ‘zeeuws meisje’ mijn tweede thuis had gevonden, de Mediterrane keuken is mijn favoriet, en ik houd me graag bezig met gezonde voeding.
Sabores ontstond. En nadat ik nog veel meer over het product heb geleerd, heb ik eind 2014 Sabores ingeschreven in het handelsregister en heb ik de mooiste producten uit de regio Matarraña uitgekozen om te importeren. Sindsdien ben ik met veel passie voor product en afkomst mijn onderneming Sabores vorm aan het geven. Wat begin 2015 is begonnen met een aantal dozen mee in de auto op reis naar Nederland, is vandaag de dag gegroeid naar zo’n zes transporten per jaar. Niet meer met de auto, maar met geconditioneerd vrachtvervoer. En niet meer met een paar dozen tegelijk, maar pallets vol smaak en kwaliteit. Omdat Sabores goed voor haar producten zorgt, ligt de temperatuur van deze transporten zomer en winter altijd tussen de 10 en 20 graden celcius en worden de producten na aankomst opgeslagen in de geïsoleerde 40m2 opslagruimte in Yerseke waar de voorraad olijfoliën donker en rond 18 graden celcius bewaard blijven totdat ze met veel plezier worden geleverd aan afnemers in o.a. horecabranche en retail. Ontzettend dankbaar ben ik alle afnemers, zij kiezen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Sabores. Al deze (vaste) afnemers samen, hebben het mogelijk gemaakt dat Sabores in 2 jaar tijd nu ook echt met recht groothandel genoemd mag worden. Naast de directe levering aan horeca- retail ondernemingen werkt Sabores ook graag samen met andere distributeurs. Benieuwd bij welke distributeur en/of winkels u terecht kunt voor onze producten? Of bent u geïnteresseerd om (buiten Zeeland) distributeur van onze producten te worden? Dan hoor ik graag van u! Bent u eigenaar of chef van een restaurant, dan zou ik het leuk vinden om kennis te maken, samen een proeverij in te plannen en u alles over de producten te vertellen!

Sabores -De smaak van kwaliteit-

Hartelijke groet,
Nelleke van Stee
Sabores
+31(0)654993089
info@sabores.nl

Importeur van olijfolie & wijn